ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)
Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΤΗΝ 29η ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18/5/18: Ανακοίνωση και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου της εξεταστέας ύλης σε όλα τα μαθήματα, καθώς και του προγράμματος των εξετάσεων

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23/5/18: Λήξη των μαθημάτων για όλες τις Τάξεις

ΠΕΜΠΤΗ, 24/5/18: Παρουσίαση των Ερευνητικών Εργασιών από τους/τις μαθητές/τριες των Α΄ &   Β΄ Τάξεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25/5/18: Συνεδρίαση του Σ.Δ. για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης. Ανακοίνωση της απόφασής του αργά το μεσημέρι. Οι έλεγχοι με την προφορική βαθμολογία του β΄ τετραμήνου θα επιδίδονται στους ίδιους τους μαθητές και μαθήτριες από την Τρίτη 29/6/18 μετά τη γραπτή εξέταση του πρώτου μαθήματος.

ΤΡΙΤΗ, 29/5/18: Έναρξη της α΄ εξεταστικής περιόδου Ιουνίου για όλες τις Τάξεις για τους/τις επαρκώς φοιτήσαντες/-ασες. Η εξεταστική περίοδος για την Γ΄ Τάξη διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 1/6 και, εάν χρειαστεί, οι επαναληπτικές θα γίνουν τη Δευτέρα 4/6. Για τις υπόλοιπες Τάξεις οι εξετάσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου μέχρι την Πέμπτη 14/6/18.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 5/6/18: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων απολυτηρίων εξετάσεων για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης. Από τις επόμενες ημέρες επιδίδονται οι απολυτήριοι τίτλοι για τους/τις αποφοιτήσαντες/-ασες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8/6/18: Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, οι οποίες ολοκληρώνονται την Τρίτη 19/6/18 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει και ανακοινώσει το ΥΠΠΕΘ.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18/6/18: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων για τις Α΄ &  Β΄ Τάξεις

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6, ΠΕΜΠΤΗ 21/6, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6 & ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6/18: Διεξάγεται η Ειδική Εξεταστική Περίοδος Ιουνίου για όσους/όσες δεν κατάφεραν να προαχθούν ή να αποφοιτήσουν.

ΤΡΙΤΗ, 26/6/18: Εκδίδονται τα αποτελέσματα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, μετά την ειδική εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και τις εξετάσεις των μαθητών/τριών που απουσίαζαν δικαιολογημένα από την εν λόγω εξεταστική.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27/6  έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29/6: Αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 και έπεται η περίοδος συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου των Υποψηφίων ΑΕΙ/ΑΤΕΙ.

**  Παράλληλα, από τις 22/6/18 – 30/6/18 διεξάγονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΥΠΠΕΘ, ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες των Υγειονομικών Εξετάσεων και των Πρακτικών Δοκιμασιών (Αγωνισμάτων) για τους Υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ (στο διάστημα από Τρίτη 19/6 – Παρασκευή 29/6) θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιουνίου από τη ΔΙΔΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ.

*** Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων και των δύο εξεταστικών περιόδων οι κηδεμόνες των μαθητών ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο, όπου φοιτούν, με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση ενός ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων. Η αίτηση συνοδεύεται με το προβλεπόμενο παράβολο για κάθε γραπτό δοκίμιο.

 

 


 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Περιστερίου εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στις ακόλουθες μαθήτριες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό του προγράμματος EUROSCOLA 2017 εκπροσωπώντας άψογα το Σχολείο με τις επιδόσεις τους:

1. Χουζούρη Ευθυμία (Β΄),

2. Θεοδωρακοπούλου Δήμητρα (Γ΄),

3. Υφαντή Κλεοπάτρα (Γ΄),

4. Φωτοπούλου Αγγελική (Β΄),

5. Δημάκου Βασιλική (Β΄).

Ιδιαίτερα απευθύνουμε τα πιο θερμά συγχαρητήριά μας στη μαθήτρια Χουζούρη Ευθυμία που κατετάγη 7η σε σύνολο 165 υποψηφίων (πρώτη απ? όλους/ες τους μαθητές/τριες που εκπροσωπούσαν δημόσια Λύκεια της Αττικής), καθώς και τη συμμαθήτριά της Θεοδωρακοπούλου Δήμητρα που κατετάγη 25η , πρώτη επιλαχούσα για συμμετοχή (πέραν των 24 πρώτων) στην ημερίδα του προγράμματος EUROSCOLAπου θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 17η Νοεμβρίου 2017.

Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν την σπουδαστική ποιότητα των μαθητριών μας, εμπεδώνουν στις ίδιες αίσθημα αυτοπεποίθησης για τις ικανότητές τους και ενισχύουν την εμπιστοσύνη των Γονέων στο δημόσιο σχολείο.